KUUM: Soome hokimeeskonnas avastati koroona, kogus võistkond määrati karantiini

Soome hokimeeskonnas Leijonat avastati koroona, mistõttu määrati kogu võistkond karantiini. Enne seda oli võistkond käinud turniiril Rootsis.

Nakatumine tuvastati ühel mängijal, kes pole varem koroonat põdenud. Tervet võistkonda testiti enne turniiri ja pärast seda, vahendab Leijonat.fi.

Nii positiivse testiga mängija kui kogu ülejäänud võistkond on ilma haigusnähtudeta. Võistkond määrati karantiini ja selle pikkuse üle otsustavad kohalikud ametivõimud.

Leijonate võistkonnaga samas lennukis olnud Tšehhi mängijatel nakatumisi ei tuvastatud. Soome võistkond oli turniiri ajal järginud kõiki ohutusabinõusid. Väljaspool hotellituba ringi liikudes on kantud maski. Turniiri ajal olid kõik mängijad ühestes tubades. Kontaktid teiste võistlejatega olid vaid mängu ajal.

Soome mängis Malmös EHT turniiril kolm mängu. Võideti Tšehhit, aga kaotati Rootsile ja Venemaale.

Leijonat – A-maajoukkueessa positiivinen koronatartunta

A-maajoukkueesta on löytynyt Ruotsin EHT-turnauksen jälkeen tehdyissä testeissä positiivinen koronatartunta pelaajalta, joka ei ole aiemmin sairastanut koronaa. Koko joukkue testattiin muiden joukkueiden tavoin kahdesti ennen turnausta ja kerran turnauksen päätteeksi. Positiivisen testituloksen saanut pelaaja on oireeton, kuten myös koko muu joukkue. Koko joukkue on nyt karanteenissa, jonka pituudesta vastaavat paikalliset tartuntatautiviranomaiset.

Kommentaarid
(Külastatud 129 korda, 1 külastust täna)