Kole lugu: Inglismaal suri koroonasse 16-aastane nooruk, kel polnud tervisehädasid

Inglismaal tuvastati täna laupäeval, 20. veebruaril viimase ööpäevaga 307 koroonasurma, kellest kõigil peale nelja olid eelnevad tervisehädad. Suri 16-aastane nooruk, kel polnud eelnevaid tervisehädasid.

Surmad registreeriti koroonapatsientidel vanuses 16-100. Kokku on Inglismaa haiglates registreeritud 81 046 koroonasurma, vahendab Daily Mail.

Eile reedel registreeriti koroonasurm 13-aastasel lapsel, kel polnud samuti eelnevaid tervisehädasid. Eelmise, 2020. aasta juunis suri koroona tagajärjel 13-päevane beebi, kel olid ka muud tervisehädad.

Latest Covid deaths include 16-year-old with no underlying conditions

NHS England said 307 people who tested positive for Covid had died in hospital Patients were aged 16 to 100 with all except four having underling conditions This brings the total number of confirmed deaths reported in hospitals to 81,046 A 16-year-old with no known underlying health conditions is among the latest reported deaths of people who have tested positive for coronavirus in England.

Kommentaarid
(Külastatud 540 korda, 1 külastust täna)