Iraani vaimulik: koroonavaktsiin muudab inimesed geideks

Iraani kõrge vaimulik ajatolla Abbas Tabrizian edastas sõnumi, et koroonavaktsiin muudab inimesed homoseksuaalseteks.

Ajatolla Abbas Tabrizian teatas sellest Telegrami kanali vahendusel, kus tal on 210 000 jälgijat, vahendab Jerusalem Post.

Tabrizian ei soovita isegi läheneda neile, keda on koroona vastu vaktsineeritud. „Nad on muutunud homoseksuaalseteks,” tähendas vaimulik.

Kriitikud aga märgivad, et Iraani juhid on end lasknud vaktsineerida, aga rahvale vaktsiini anda ei taheta ja siis leitakse jaburaid põhjendusi. Homoseksuaalsus on Iraanis surmanuhtlusega karistatav. Pärast 1979. aasta islamirevolutsiooni on hukatud tuhandeid geisid. Homoseksuaalsuse keelutamist peetakse moraalinormide järgimiseks.

Iran cleric: People who are vaccinated for COVID have ‘become homosexuals

An Iranian regime cleric in the holy city of Qom on Tuesday issued a homophobic rant against people vaccinated for COVID-19, claiming that they become gay after receiving the vaccine. Ayatollah Abbas Tabrizian wrote on his Telegram social-media platform: “Don’t go near those who have had the COVID vaccine.

Kommentaarid
(Külastatud 1,371 korda, 1 külastust täna)