Inglismaal hakatakse õpilasi kaks korda nädalas testima, et koole lahti hoida

Inglismaal avatakse koolid pärast enam kui kuu aega kestnud pausi 8. märtsil. Selleks, et koole saaks lahti hoida, hakatakse õpilasi kaks korda nädalas testima koroona kiirtestiga. Kui kiirtest on positiivne, tehakse täpsem PCR koroonatest.

Lisaks õpilastele testitakse mitu korda nädalas ka neid, kes õpilastega kokku puutuvad, nagu õpilaste vanemad ja vanavanemad, aga ka koolibussijuhid, vahendab Daily Mail.

Praegu on teada, et ühel kolmest COVID-19 haigest puuduvad haigusnähud, regulaarse testimisega on võimalik kõik nakatunud välja selgitada. Kõigil õpilastel ja nende lähedastel soovitatakse end testida, kuigi testimine pole kohustuslik.

Testimine on m õeldud selleks, et veenda nii lapsevanemaid kui õpetajaid, et koolis käimine on turvaline.

Parents and grandparents of schoolchildren will be offered Covid tests

Whole families with schoolchildren are to be given regular coronavirus tests Tests will also be offered twice a week to adults including school bus drivers A confirmatory PCR test will be required if lateral flow test comes back positive Parents and grandparents of schoolchildren will be offered at-home Covid tests twice a week ahead of classrooms in England reopening from March 8.

Kommentaarid
(Külastatud 355 korda, 1 külastust täna)