Hirmus lugu: lapseootel inglise koroona-eitaja nakatus koroonasse ja kaebab nüüd, et ei saa hingata

Lapseootel 28- aastane inglanna Tori Howell ütles, et koroonat pole olemas, kuni nakatus viirusega ja kaebab hingamisraskuste üle.

Naine tunnistab nüüd, et viirus on tõepoolest olemas. Enne seda arvas ta, et viirust pole tegelikult olemas, vahendab Gloucestershire Live.

Naine ütles, et ei soovi sellist haigust kellelegi, kui tal koroona tagajärjel tervis halvenes ja tal tekkisid hingamisraskused. Naine palub nüüd kõigil inimestel olla kodus, et piirata viiruse levikut.

Naine on 22. nädalat lapseootel ja ütles, et kaotas lõhna- ja maitsemeele. Haigus algas sellega, et naisel olid külmavärinad ja peavalu. Nüüd ei saa ta korralikult hingata. Talle antakse hormoone ja antibiootikume. Naine on astmaatik ja tunnistab, et pole end kunagi elus nii halvasti tundnud.

Naine ütles, et ta võtab tagasi kõik oma sõnad, mis ta varem on viiruse kohta öelnud ja keelitab kõiki kodus püsima.

Pregnant Covid denier diagnosed with virus says sorry

An expectant mother who was convinced Covid-19 was a conspiracy says she “would not wish” the illness on anyone after she tested positive for the virus. Tori Howell, 28, who is 22 weeks pregnant and from the Forest of Dean was a firm believer the pandemic was a hoax until she started to develop symptoms of the illness on Sunday evening.

Kommentaarid
(Külastatud 955 korda, 1 külastust täna)