Helsingi teismelise mõrvaohvri leidis juhuslikult ehitusmees, kes läks puude alla põit tühjendama

Kolm 16-aastast sõpra tapsid jõhkral moel oma kaaslase eelmise, 2020. aasta detsembri algul Helsingis Koskelas vana haigla hoovis. Tapetu leidis juhuslikult ehitusmees, kes läks esmaspäeva hommikul ehitusobjekti juures puude alla põit tühjendama.

Töömees leidis 16-aastase tapetu surnukeha Koskelantie ääres asuva ehitusobjekti tagant rohu seest esmaspäeval, 7. detsembril. Poiss oli tapetud juba reede õhtul, vahendab MTV.

Ehitusmees rääkis politseile ülekuulamisel, et oli läinud peale tunniajast tööd hommikul kella 8 ajal veidi eemale puude alla põit tühjendama.

„Läksin sinna puude alla kusele ja märkasin silmanurgast, et midagi heledat on rohu sees maas,” rääkis mees, „läksin lähemale ja nägin, et seal oli inimene, kellel oli seljas vaid pusa, põlvedeni alla tõmmatud aluspüksid ja sokid.”

Ehitusmees arvas algul, et poiss oli teadvuseta ja kutsus töökaaslast appi. Mees rääkis, et helistas häirekeskusse ja sealt soovitati hakata elustama. Siis aga avastati, et keha oli üleni külm ja kange, mispeale häirekeskusest öeldi, et elustamise võib lõpetada.

Ehitusmees rääkis, et kohale sõitsid kiirabi, päästeauto ja politsei. Politsei küsitles meest ja mees rääkis, et on tööl Koskela haigla juures Stara objektil. Rohkem ei osanud mees midagi asja kohta öelda.

Kommentaarid
(Külastatud 510 korda, 1 külastust täna)