Ettevaatust: teeolud muutuvad Soomes kehvaks, sajab lund, lörtsi ja vihma

Teeolud on tänasel pühapäeval, 21. veebruaril üle terve Soome väga kehvad. Sajab nii lund, lörtsi kui läänerannikul ka vihma.

Liiklusolud on kehvad üle terve Soome, välja arvatud Lapimaa idaosa ja Soome kirdeosa. Kõige kehvemad on liiklusolud Pohjanmaal ja sealt diagonaalis üle Soome kagu poole Lõuna-Karjalani välja, vahendab MTV.

Ida-Uusimaa päästekeskus andis välja samuti hoiatuse kehvade teeolude kohta. Nähtavus on lumesaju tõttu kehv ja teepind on libe. Tähelepanu juhitakse liikluses kiiruse alandamisele, auto puhastamisele lumest ja piisava pikivahe hoidmisele.

Soome lääne- ja lõunaosas tõuseb täna pühapäeval õhutemperatuur 0-kraadini. Soome lääneosas hakkab päeva peale sadama lörtsi ja vihma. Lapimaa idaosas aga võib samal ajal olla pakast veel paarkümmend kraadi.

Kommentaarid
(Külastatud 488 korda, 1 külastust täna)