Ettevaatust: Soomes tegutseb kaka-terrorist, kes määrib autosid

Tamperes Hallila linnaosas on tehtud mitu kuriteoteadet isiku kohta, kes määrib kakaga autosid. Piirkonnas seisvaid autosid on väljaheidetega rikutud.

Sise-Soome politseile on tehtud asja kohta kolm kuriteoteadet. Kõik teated on tehtud nädalavahetusel, 19-21. veebruaril, vahendab Tamperelainen.

Ühes teates on märgitud, et samas kohas oli määritud mitmeid autosid. Politsei ei tea täpset rikutud autode arvu.

Kohalikes sotsiaalmeedia gruppides on jagatud pilte määritud autodest. Väljaheiteid on määritud auto kapotile, külgakendele ja esiaknale. Piltide järgi on seda tehtud kasutades kohvimasina filtrit.

Sama asja täheldati Hallilas ka eelmise, 2020. aasta suvel ning veidi eemal Peltolampis eelmise aasta kevadel.

Tampereen Hallilan asukkaat ovat ihmeissään: kuka levittää ulostetta autojen ikkunoihin ja konepelleille? – “Viime yönä heitetty p**kaa suodatinpussissa…”

Tampereen Hallilan kaupunginosan rauhaa on jonkin aikaa häirinnyt tekijä tai ryhmä tekijöitä, jotka ovat aiheuttaneet täkäläisille autonomistajille lukuisia ikäviä yllätyksiä aamun koittaessa. Yllätys on jokaikinen kerta ollut sama: auton konepelliltä, sivuikkunasta tai etuikkunasta on löytynyt ulostetta. Määrä ei ole ollut mitenkään vähäinen, vaan kuvista on erotettavissa suuri, näkyvä määrä sitä itseään.

Kommentaarid
(Külastatud 1,902 korda, 1 külastust täna)