Walesis toodi haiglasse koroonas 7-kuune poiss, kes olid hingamisraskused

Walesis Carmarthenis toodi haiglasse 7-kuune poiss, kes sai koroona oma vanematelt ja kel tekkisid hingamisraskused.

Ema Bonnie on haiglaõde ja tal avaldusid haigusnähud eelmise aasta detsembri lõpus. Elukaaslasel Alanil avaldusid samuti haigusnähud ja ka tema koroonatest oli positiivne, vahendab Daily Mail.

Väike 7-kuune poiss Jack hakkas hingeldama ja ta talle tuli kiirabi järgi kutsuda. Enne seda olid vanemad lootnud, et laps ei haigestu või kui haigestub, siis avalduvad kerged haigusnähud ja ta terveneb kiiresti, nagu see lastel peaks olema.

Jack aga jäi 2. jaanuaril väga raskelt haigeks, tal tõusis palavik ja lõpuks hakkas laps hingeldama. Oli näha, et tal on raske hingata. Lapsel tuvastati koroona, tal oli kõrge palavik ja äge köha.

Algul loodeti, et last saab kodus ravida palavikurohtudega. Esmalt see õnnestuski, aga siis avaldusid lapsel hingamisraskused. Ema lubati koos lapsega haiglasse, lapsele anti hormoonravimeid ja lisahapnikku. Lapse olukord paranes pärast seda ja ta lubati päev hiljem tagasi koju.

Lapse isa rääkis, et tema ja laps põdesid koroonat raskemalt, aga emal kulges haigus kergemalt, ilmselt tänu sellele, et ta oli saanud juba ühe doosi Pfizer/BioNTechi koroonavaktsiini. Ema haigestus pärast vaktsineerimist, aga tema sümptomid polnud väga hullud.

Pereisa tahab hoiatada nüüd kõiki teisi selle eest, et ka väikelastel võib koroona avalduda väga raskel kujul. Pere veidi vanemad lapsed põdesid haigust kergemini.

Seven-month-old boy with Covid is rushed to hospital

Bonnie Saunders, a nurse, had coronavirus symptoms in late December She’d recently returned to work following maternity leave after birth of her son Fiancé Alan James developed similar symptoms, and he too then tested positive Their child Jack started wheezing and had to be rushed to hospital in ambulance A father has spoken of his terror after his seven-month-old son was rushed into hospital gasping for breath with Covid-19 after catching it from him and his partner.

Kommentaarid
(Külastatud 359 korda, 1 külastust täna)