Vene suusataja palus Soome suusatajalt andeks

Soome suusatajat Joni Mäki’t eile pühapäeval toimunud võistlusel vigastanud Vene suusataja Aleksandr Bolšunov palus andeks.

24-aastane suusakuulsus ja Vene suusaliidu juht Jelena Välbe edastasid vabanduse, mis on avaldatud FIS-i veebis.

Vabanduses on öeldud, et vaenulikkus pole Vene suusatiimile omane. Austatakse ausa mängu põhimõtteid. Aleksandr Bolšunov palub Joni Mäki käest andeks. Vene suusaliit on saatnud ametliku vabanduse ka Soome suusaliidule.

Kirjas on avaldatud lootust, et tähelepanu pöördub taas suusatajate tehtud tööle ja nende saavutustele, mis rõõmustavad fänne üle maailma.

Bolšunovi seisukoht muutus täielikult vaid ühe ööpäeva jooksul. Veel eile pühapäeval ei väljendanud ta spordikohtunikega kohtudes mingit kahetsust. Jelena Välbe oli veel eile seisukohal, et kõiges on süüdi Mäki, kuna sõitis Bolšunovile tee peale ette. Välbe ütles, et soomlase käitumine oli häbematu.

Alexander Bolshunov apologizes for unsportmanslike behavior

After the disqualification of Alexander Bolshunov due to his unsportmanslike behavior at the mens Relay during the Lahti Ski Games, the current World Cup leader expresses his apologies in a press release by the Russian Ski Association.

Kommentaarid
(Külastatud 445 korda, 1 külastust täna)