USA-s on häda: partei, mis enne valimisi pooldas politsei laiali saatmist, on nüüd piiranud sisse terve linna – sellele vaatamata ollakse hirmul

USA demokraatide partei, mis enne valimisi pooldas politsei laiali saatmist, on nüüd koondanud kõik jõud, kaasa arvatud sõjaväe, selleks et kaitsta partei liidri Joe Bideni presidendi ametisse kinnitamist 20. jaanuaril.

Küll aga on ikka häda, sest sõjaväelasi ja teisi jõustruktuuride esindajaid ei usaldata ja kardetakse rünnakut nö seest poolt, sest ka 6. jaanuari Kapitooliumi hoone ründamisele aitasid kaasa jõustruktuuride esindajad, vahendab Associated Press.

USA keskkriminaalpolitsei FBI pöördub nüüd kõigi võimuesindajate ja sõjaväelaste poole palvega toetada Joe Bideni ametisse nimetamise tseremooniat.

Washingtoni on praegu koondatud Bideni ametisse asumist turvama 25 000 sõjaväelast. Siseväelased on tulnud Washingtoni kokku igal poolt USA-st.

Teadaolevalt vahetavad Bideni ametisse astumise nurjamist kavandavad paremäärmuslased infot Telegrami suhtlusäpi kaudu.

FBI vetting Guard troops in DC amid fears of insider attack

WASHINGTON (AP) – U.S. defense officials say they are worried about an insider attack or other threat from service members involved in securing President-elect Joe Biden’s inauguration, prompting the FBI to vet all of the 25,000 National Guard troops coming into Washington for the event.

Kommentaarid
(Külastatud 770 korda, 1 külastust täna)