USA apteeker hävitas sadu koroonavaktsiini doose, kuna arvab, et vaktsiin muudab inimeste geneetilist koodi

USA-s Wisconsini osariigis Milwaukee ligidal vahistati eelmisel nädalal 46-aastane apteeker Steven Brandenburg, kes oli muutnud kasutuskõlbmatuks 57 firma Moderna vaktsiinipudelit. Mees uskus vandenõuteooriat, et koroonavaktsiin toob kaasa inimeste geneetilise koodi ehk DNA muutuse.

Selle koguse, 57 pudeliga oleks saanud vaktsineerida üle 500 inimese. Mees oli enne vahistamist oma naisele öelnud, et maailm variseb kokku, vahendab Daily Mail.

Mees oli võtnud vaktsiinid külmkapist välja ja jätnud öö läbi seisma. Pärast seda olid vaktsiinid kasutuskõlbmatud. Mees oli pärast vaktsiinide külmkapist välja võtmist 24. detsembril muretsenud 30 päeva toiduvaru, läinud koju ja öelnud naisele, et maailm kukub kokku. Mees võeti kinni 30. detsembril.

Asjatundjate väitel ei mõjuta koroonavaktsiinid inimese geneetikat.

Pharmacist accused of ruining vaccine doses ’is a conspiracy theorist’

Steven Brandenburg, 46, was arrested after the 57 spoiled Moderna vials were discovered at Advocate Aurora Health in Grafton, Wisconsin, last week The vials contained enough doses to inoculate more than 500 people Court documents claim Brandenburg was a conspiracy theorist He told his wife the world was ‘crashing down’

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,210 korda, 1 külastust täna)