Soomlased ostsid Eestis suuruselt kolmanda õlletehase

Viru Õlletehas, mis aastate jooksul järk-järgult õllede ja limonaadide tootmist vähendas, leidis endale möödunud aasta oktoobris uue kosilase.

Soome firma Pyynikin alustas hiljuti juba limonaadide tootmist ning kohe asutakse ka õlut pruulima. Üks Pyynikini asutajatest, pruulmeister Tuomas Pere ütles, et lõplik otsus tehas osta tehti 2020. aasta oktoobris, vahendab Virumaa Teataja.

Põhiliselt hakatakse tehases pruulima õlut, mille järele on Soomes suur nõudlus. Lemmiktooteks on Mosaic Lager ning ka Eesti õllesõbrad saavad tooteid varsti proovida. Samuti hakkame tehases tootma limonaade, kokkusegatud alkoholikokteile ning long drink‘e. Lisaks tervisejooke ja hiljem võibolla ka mahlasid.

Kommentaarid
(Külastatud 690 korda, 1 külastust täna)