Soomes põrkasid mäel kokku kaks suusatajat, viidi haiglasse

Soome põhjaosas Kuusamos asuvas Ruka mäesuusakeskuses põrkasid kokku kaks suusatajat. Tegemist oli raske õnnetusega.

Õnnetus juhtus kolmapäeval, 30. detsembril kella 18.30 ajal õhtul. Mõlemad viidi kiirabiga haiglasse, vahendab MTV.

Õnnetusse sattunud isikud olid täiealised. Ilta-Sanomate andmetel oli sööstlaskuja põrganud kokku lumelauduriga. Viimane sai raskelt vigastada ja on ravil Oulu ülikooli haiglas.

Sellised rasked õnnetused on Soomes väga harukordsed. Rukal käib talve jooksul ligi 400 000 inimest ja selliseid õnnetusi ei juhtu sugugi igal aastal. Küll on aga rohkem väiksemaid vigastusi ja venitusi ja nikastusi.

Vakava onnettomuus laskettelurinteessä Rukalla: laskettelija laski kovalla vauhdilla toisen päälle

Päälleajettu loukkaantui turmassa vakavasti. Rukan laskettelurinteessä Kuusamossa sattui keskiviikkoiltana vakava rinneonnettomuus. Rukan paikallisjohtaja Matti Parviainen vahvisti Ilta-Sanomille, että keskiviikkoiltana noin kello 18.30 Rukan Mastorinteessä tapahtui vakava yhteentörmäys. – En pysty sanomaan tarkalleen, mitä on tapahtunut, koska en ole ollut silminnäkijänä, Parviainen sanoi. Ilta-Sanomien tietojen mukaan kovaa vauhtia laskenut syöksylaskija törmäsi rinteessä paikallaan olleeseen lumilautailijaan takaapäin.

 

Kommentaarid
(Külastatud 153 korda, 1 külastust täna)