Soomes lisandus 217 koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna teisipäeval, 19. jaanuaril viimase ööpäevaga 217 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on Soomes tuvastatud 40 722 koroonaga nakatumist.

Kõige enam nakatumisi tuvastati terviseameti andmetel Helsingis (28), Espoos (24), Vantaal (20) ja Oulus (17).

Erakordne on see, et 8600 elanikuga Laitila linnas tuvastati 16 uut nakatumist. Tegemist on ühe koroonakoldega kahes asutuses, kus käivad samad töötajad. Koroonapositiivne isik oli seal suutnud teisi nakatada pika aja jooksul, samuti ei järgitud ohutusnõudeid. Nakatumiste allikad on tuvastatud ja need pole sisse toodud välismaalt.

Soome terviseameti andmetel on haiglaravil kokku 141 koroonapatsienti, kellest intensiivis 24 patsienti. Soomes on registreeritud kokku 633 koroonasurma, täna lisandus 12 koroonasurma. Vaktsiinidoose on süstitud 55 824.

Kommentaarid
(Külastatud 144 korda, 1 külastust täna)