Soome minister leidis abikaasa Tinderist

Soome siseminister Maria Ohisalo tunnistas väljaandele Kotiliesi antud intervjuus, et leidis abikaasa tuntud suhteäpi Tinderi kaudu.

35-aastane Ohisalo ütles, et sai abikaasa Miikaga tuttavaks üle 5 aasta tagasi Tinderis. Peale seda paar abiellus.

Esimene Tinderi-kohting oli 2015. aasta 27. juunil Helsingi kesklinnas Kauppatori lähedases kohvikus. See kohtumine sündis ruttu, enne seda polnud jõutud eriti tutvuda.

Miikaga oli suheldud vaid paar päeva varem. Nad otsustasid kiiresti kokku saada. Kohtumine oli hommikul, kuna Maria soovis õhtul osaleda Helsingi Pride’il ja minna koos sõpradega piknikule.

Esimene kohting Miikaga aga algas halvasti, kuna vihma hakkas sadama ja naine sai märjaks, kui kohtumisele kiirustas. Ta oli kokku saades nagu läbi vettinud koer, kaasas suur hulk piknikutarbeid. Miikal aga polnud sellest lugu, kohtumisest jäi hea mulje ning pärast seda lubati veel kokku saada.

nad kohtusid ja kolisid juba poole aasta pärast kokku elama. Abielluti vana-aasta õhtul vastu 2019. aastat. Ohisalo sõnul on ta väga õnnelik, et otsustas Tinderi kohtinguid proovida. Sobiva elukaaslase leidmine on elus üks olulisemaid asu, seetõttu on suur õnn ja privileeg, kui selline asi juhtub.

Ohisalo abikaasa Miika Johansson eriti avalikkuses ei figureeri, aga ta on käinud koos naisega presidendi vastuvõtul. Johansson töötab Soomes taastuvenergiafirmas ST1. Paari pulmareis toimus välismaa asemel rongiga Soome Lapimaale.

Marketin kassalta ministeriksi – näin ujo Maria Ohisalo raivasi tiensä politiikan eturiviin

Maria Ohisalo ajatteli pitkään kuuluvansa politiikan taustajoukkoihin. Mutta sitten koitti hurmoksellinen ilta, joka muutti kaiken. Puhu kovempaa, Maria! Ole vaan isommin ja rohkeammin, ­anna mennä! ­Vihreiden nuor­ten liitto­ko­­kouk­sessa kymmenen vuotta sitten lausutut rohkaisevat sanat ovat jääneet Maria Ohisalon mieleen. Maria oli innostunut politiikasta ja liittynyt vihreisiin 22-vuotiaana opiskelijana, mutta hän ajatteli kuuluvansa taustajoukkoihin.

Kommentaarid
(Külastatud 606 korda, 1 külastust täna)