Selline on uus Lada Niva

Ladasid valmistav Renault’ gruppi kuuluv autotehas Avtovaz esitles nelja täiesti uut mudelit, mis jõuavad turule 2025. aastaks.

Üks uutest mudelitest on Soomegi turul hästi tuntud Lada Niva. Uus Niva on neliveoline maastikusõiduk ja seda tuleb kahte eri versiooni. Autol kasutatakse moodulit CMF-B, mis on kasutusel ka samasse Renault’ gruppi kuuluvate Daciate juures, vahendab Iltalehti.

Uue plaani kohaselt moodustavad Lada ja Dacia tulevikus koos ühise äriüksuse Lada-Dacia. Brändid säilitavad siiski iseseisva tegevuse ja strateegia, aga nad integreeritakse tihedamalt Renault’ gruppi.

Ladal on Vene turul ligi 20-protsendiline turuosa. Lada mudelitest jäävad alles Vesta, XRay, Largus, Granta ja Niva.

Lada Nivat on varem müüdud ka nimega Niva ning viimati nimetusega Lada 4×4. Tänavu võetakse Niva nimi tagasi ning praegu tootmises olev auto kannab nimetust Lada Niva Legend.

Tässä on uusi Lada Niva

Ikoninen Lada Niva malli saa täysin uuden seuraajan vuonna 2024 osana Avtovazin malliuudistuksia. Ladaa valmistava Renault-ryhmään kuuluva Avtovaz on esitellyt tuotantosuunnitelmansa neljästä täysin uudesta automallista, jotka nähdään markkinoilla vuoteen 2025 mennessä Suomessakin tuttu ikoninen Lada Niva on yksi tärkeimmistä tulevista uutuuksista. Uusi Lada Niva on yhä nelivetoinen ja maastokelpoinen ja se esitellään kahtena eri mittaisena versiona.

Kommentaarid
(Külastatud 2,118 korda, 1 külastust täna)