Portugali vanadekodus koroonaga nakatumiste plahvatuslik kasv 2 päeva pärast vaktsineerimist

Portugalis Monchique linnas tuvastati vanadekodus 22 koroonaga nakatumist vaid 2 päeva pärast vaktsineerimist. Linnapea Rui André andis teada, et see on uudis, mida ta oleks tahtnud ära hoida. Ometi see juhtus. Misericórdia vanadekodu elanikud nakatusid kaks päeva pärast vaktsineerimist.

Kõik nakatunud on asümptomaatilised ehk neil pole haigusnähtusid. Nad on vanadekodu ühes tiivas isolatsioonis, vahendab Portugal Resident.

Nakatumine vahetult pärast vaktsineerimist on seda imelikum, et vanadekodu elanikke oli varem regulaarselt testitud ja mitte kellelgi ei tuvastatud ühtegi nakatumist. Nüüd peale vaktsineerimist plahvatuslik nakatumine.

Inimesed on hakanud spekuleerima, et nakatumised võisid olla seotud vaktsineerimisega. Arvatakse, et vaktsineerimine tekitas antikehad, mistõttu olid koroonatestid positiivsed.

Nakatunute hulgas on 19 vanadekodu elanikud ja 3 töötajad. Peetakse imelikuks, et Monchique linnas oli varem väga vähe nakatumisi ja nüüd järsku peale vaktsineerimist selline tõus.

Vanadekodus võeti testimine ette peale seda, kui üks töötaja tundis end halvasti ja lasi end testida. Seda töötajat ei vaktsineeritud, kuna ta põeb kroonilist haigust, mistõttu loobus vaktsineerimisest.

Imestusväärne on see, et seni koroona koha pealt „puhas” olnud Monchique linn on peale vaktsineerimisi viirust täis.

22 cases of Covid-19 detected in Monchique old people’s home… two days after residents receive vaccine – Portugal Resident

In a surprise announcement last night, Monchique mayor Rui André brought his thousands of followers the ‘lamentable news’ that he ’didn’t want to bring and had hoped very much wouldn’t happen’: 22 residents in the town’s Misericórdia old people’s home tested positive yesterday for Covid-19.

 

Kommentaarid
(Külastatud 5,368 korda, 1 külastust täna)