Oulus paljastus peresurm: ema ja kaks last leiti majutusasutusest surnuna

Politsei andis teada, et uurib Oulus toimunud peresurma, kus ühest kesklinna majutusasutusest leiti surnuna laupäeval Muhoselt lahkunud ema ja kaks last. Nad leiti täna esmaspäeval.

Politsei kahtlustab, et ema surmas esialgu põhikooli lõpuklasside (7-9. klass) ealise ja seejärel eelkooliealise lapse. Pärast seda tappis ema arvatavalt iseenda, vahendab Iltalehti.

Juhtunus ei kahtlustata kõrvalisi isikuid. Politsei sai teate ema ja laste kadumise kohta pühapäeval. Politsei sai juhtunut uurides teada, et ema ja lapsed olid Põhja-Pohjanmaal asuvast Muhose valla kodust lahkunud laupäeval autoga. Nende asukoha ja tegemiste kohta polnud rohkem infot.

Hukkunud leidsid esmaspäeval majutuskoha töötajad, kes teavitasid politseid. Politsei ei avaldanud, kes ema ja lapsi taga otsima hakkas. Politsei jätkab juhtumi kui kahe mõrva ja surma põhjuste uurimist. Uurimine on alles algusjärgus.

Oulussa paljastui perhesurma: Muhokselta kadonneet äiti ja kaksi lasta löytyivät kuolleena majoitusliikkeestä

Poliisi epäilee äidin surmanneen kaksi lastaan oululaisessa majoitusliikkeessä. Poliisi kertoo tutkivansa Oulussa tapahtunutta perhesurmaa. Poliisi kertoo tiedotteessa että kotoaan Muhokselta lauantaina poistuneet äiti kaksi lasta on löydetty menehtyneenä Oulun keskustassa sijaitsevasta majoitusliikkeestä. Heidät löydettiin maanantaina. Poliisi epäilee, että keski-ikäinen nainen on surmannut ensin yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen lapsensa.

Kommentaarid
(Külastatud 558 korda, 1 külastust täna)