Laajennettu todellisuus pelaamisessa

Virtuaalitodellisuus ja täydennetty todellisuus on väistymässä ja laajennettu todellisuus on valtaamassa tätä alaa. Tätä tekniikkaa käytetään kaikkeen aina liiketapaamisista virtuaalimatkoihin, kuten myös realistiseen pelaamiseen ja se on tulossa myös casino maailmaan. Se sisältää saman projisointitekniikan, joka sekoittaa käsityksemme uusista todellisuuksista, mutta siinä on nykyaikaisempia tapoja olla vuorovaikutuksessa näiden uusien todellisuuksien kanssa. Virtuaalinen pelaaminen on kasvussa ja nyt kerromme siitä lisää.

Mitä laajennettu todellisuus tarkoittaa?

AR (lisätty todellisuus), VR (virtuaalitodellisuus) ja XR (laajennettu todellisuus) -tekniikoiden suosio on nousussa. Laajennettu todellisuus sisältää VR: n, AR: n ja sekoitetun todellisuuden. Vaikka laajennettu todellisuus tuli monta vuotta sitten, kuitenkin vain harvoilla oli mahdollisuus sitä käyttää. VR-laitteet eivät olleet yhtä halpoja ja yhtä mukavia kuin nykyään. 

Teknisen kehityksen myötä omasta kodistasi tulee yhä sopivampi pitkäaikaiseen oleskeluun. Sinulla sama kokemus, olit sitten omassa kodissasi tai ulkona. Sen avulla ihmiset voivat tavata ja keskustella toistensa kanssa tavalla, joka tuntuu realistisemmalta kuin videoneuvottelu. Vuoteen 2023 mennessä näiden tekniikoiden markkinoiden odotetaan nousevan 18 miljardiin dollariin. 

Laajennettu todellisuus pelaamisessa

Laajennetun todellisuuden viihdearvo on valtava. Voit kiivetä vuorille,  harjoitella valomiekalla, pelata golfia tai tennistä. Nämä aktiviteetit voivat auttaa sinua tuntemaan, että pakenet todellisuudesta, samalla kun saat myös vähän liikuntaa. Vaikka nämä eivät ole ainoat vaihtoehdot virtuaaliharjoitteluun, on olemassa uusia tekniikoita, mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Mahdollisuus pelata mitä tahansa urheilulajia, muuttaa tämän sukupolven dramaattisesti. Jotkut yritykset ovat jo tunnettuja tällä alueella, kuten Cybersports ja Virtuixu. Tulee aika, jolloin esport- lajit voivat aloittaa myös virtuaalitodellisuuden, tosin se kestää kauemmin kuin VR-pelaaminen, koska kilpailujen toistaminen on edelleen haastavaa. Tulee kuitenkin ottaa huomioon jatkuvasti kehittyvä teknologia.

Laajennettu todellisuus urheilussa

XR toimii myös urheilijoille kuten myös kotona rennosti pelaaville. Voit harjoitella ja treenata  kotona, on sitten kyse kuntosalista tai muusta urheilusta, kuten joogasta. Laajennettu todellisuus on antanut myös mahdollisuuden kilpaurheilijoille pysyä kunnossa. Samalla he voivat olla yhteydessä muihin pelaajiin ja joukkuekavereihin. 

Laajennetun todellisuuden tulevaisuus

Laajennetut todellisuuspelikeskukset saattavat olla tulevaisuudessa arkipäivää ja ne voivat sisältää sekä arcade- pelejä ja videopelejä että eSports- pelejä. Laajennetut todellisuuspalvelut digitaalisille urheilulajeille voivat tarjota pelaajille yksilöllisiä mahdollisuuksia harrastaa haluamaansa lajia. Näissä voi olla mukana todellisia urheliuvälineitä, joissa on anturit. Tällä hetkellä pelataan paljon ohjaimilla, mutta ne ovat väistymässä kun uusia tekniikoita luodaan jatkuvasti. 

Päätelmä

XR: n kuluttajamarkkinoiden odotetaan jopa saavuttavan 18 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä, mikä osoittaa sen merkityksen maailmassa. On jännittävää nähdä, kuinka kehittyvä XR- tekniikka kasvattaa VR- pelaamista. Se on kuitenkin varmaa, että laajennettu todellisuus tulee kasvamaan, sitä käytetään jo nyt virtuaalimatkailuun, opiskeluun sekä tietenkin myös pelaamiseen. 

Kommentaarid
(Külastatud 135 korda, 1 külastust täna)