KUUM: USA valmistub kodusõjaks – pealinna Washingtoni on koondatud terve armee – 25 000 sõjaväelast

USA pealinna Washingtoni on koondatud riigi juhtkonda rahva eest kaitsma terve armee – 25 000 sisekaitseväelast. Kardetakse, et rahvas pöörab USA juhtkonna vastu, nagu juhtus 6. jaanuaril, kui rahvamassid parlamendi hoonet ründasid.

Kuulduste kohaselt kavandatakse USA-s suuremat ülestõusu seoses võimu üleandmisega uuele presidendile Joe Bidenile, mis peaks toimuma 20. jaanuaril. Kardetakse, et pealinna koguneb tuhandeid inimesi. Sel puhul on pealinnas Washingtonis kehtestatud juba praegu komandanditund, tänavad on tühjendatud ning kohale on toodud 25 000 sõjaväelast.

Nüüd on näha, kas sõjaväega on võimalik mässu maha suruda. Sarnast olukorda ei mäletata USA-s alates 19. sajandi kodusõja ajast.

Sõda käib ka sotsiaalmeedias, kus president Donald Trumpi ja tema toetajate kontod on blokeeritud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,122 korda, 1 külastust täna)