KUUM: USA-s käärib – kavandatakse ajaloo suurimat relvastatud meeleavaldust

USA ametivõimude info kohaselt kavandatakse enne Joe Bideni presidendiametisse asumist ajaloo suurimat relvastatud meeleavaldust. Rahutusi on oodata kõigis 50 osariigis.

President Donald Trump kuulutas seoses kavandatavate rahutustega pealinnas Washingtonis välja eriolukorra. See võimaldab ametivõimudel vastumeetmeid paremini koordineerida, vahendab Daily Mail.

Teadaolevalt tahetakse tõkestada demokraatidel parlamendile lähenemine ja nad isegi tappa, mis võimaldaks vabariiklastel võim üle võtta. Samuti on kavas meeleavaldused Kapitooliumi piiramisel hukkunud õhuväe veterani Ashli Babbitt’i mälestuseks.

USA keskkriminaalpolitsei FBI info kohaselt kavandatakse suurimat relvastatud meeleavaldust USA ajaloos. Meeleavaldusi oodatakse eriti siis, kui president Donald Trump eemaldatakse ametist enne Joe Bideni ametisse asumist.

Nädalavahetusel asusid Washingtonis korda pidama 4000 sisevägede sõjaväelast. Lähipäevil oodatakse Washingtoni meelt avaldama kümneid tuhandeid Trumpi toetajaid.

Capitol Police briefed about THREE more plots to attack the Capitol

Trump’s declaration allows the Department of Homeland Security and Federal Emergency Management Agency to coordinate with local authorities as Democrats had been furiously demanding On Monday night, new chiefs of Capitol Police told House Democrats they were looking into three separate plans to hold protests, including one described as ‘largest

Kommentaarid
(Külastatud 548 korda, 1 külastust täna)