KUUM: Soomes on tuvastatud esimesed vaktsineerimise-järgsed surmajuhtumid

Soomes on tuvastatud esimesed koroona vastu vaktsineerimisele järgnenud surmajuhtumid. Soome ravimiameti Fimea andmetel pole surmad seotud vaktsineerimisega.

Eilse, 25. jaanuari seisuga oli teatatud kolmest surmajuhtumist peale vaktsineerimist. Kõigi nende juhtumite puhul on surmas kahtlustatud haigusi, mida inimesed põdesid juba enne vaktsineerimist, vahendab Iltalehti.

Surm on saabunud kiiresti peale vaktsineerimist, aga praegustel andmetel ei kahtlustata surmas vaktsineerimist. Fimea pole vaktsineerimise soovitusi muutnud.

Ensimmäiset koronarokotteen jälkeiset kuolemantapaukset ilmoitettiin Fimeaan

Fimean mukaan kuolemantapausten ei epäillä liittyvän rokotteeseen. Suomessa on ilmoitettu ensimmäistä koronarokotteen jälkeisistä kuolemantapauksista, kertoo lääkealan virasto Fimea. Kuolemantapauksia on 25.1. mennessä ilmoitettu kolme. Kaikissa tapauksissa potilaan epäillään menehtyneen sairauteen, joka hänellä on ollut jo ennen rokotteen saamista. Tapaukset ovat tapahtuneet pian koronarokotteen ottamisen jälkeen, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan rokotteen ei epäillä aiheuttaneen menehtymisiä.

Kommentaarid
(Külastatud 10,248 korda, 1 külastust täna)