KUUM: Soome ilmateenistus andis pakasehoiatuse

Soome ilmateenistus andis täna kolmapäeval, 13. jaanuari õhtul eelolevaks ööpäevaks pakasehoiatuse. Hoiatus kehtib valdava osa Soome kohta.

Pakasehoiatust ei ole ainult Soome lõuna-, edela- ja läänerannikul ning päris põhjas Lapimaal Inari kandis, edastab ilmateenistus.

Soome lahel ja rannikul on tugeva tuule hoiatus. Laevade kered jäätuvad kiiresti.

Varoitukset ja turvallisuus – Ilmatieteen laitos

Päivitetty 13.1.2021 klo 21:03 Varoitukset merialueilla Kovan tuulen varoitus: Suomenlahti, Pohjois-Itämeri, Ahvenanmeri, Saaristomeri ja Selkämeren eteläosa: Itätuulta 15 m/s. Jäätämisvaroitus: Jään kertyminen alusten rakenteisiin on nopeaa Suomenlahdella Merenkurkussa ja Perämerellä. Jään kertyminen alusten rakenteisiin on kohtalaista Selkämeren pohjoisosassa. Varoitukset maa-alueilla Pakkasvaroitus: Maan keski- ja pohjoisosassa lukuuottamatta Pohjois-Lappia esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,768 korda, 1 külastust täna)