KUUM: Saksamaal kaalutakse riigi lukku panekut, kuna koroonasurmade arv hüppas üles

Saksamaal registreeriti täna neljapäeval, 14. jaanuaril 1244 koroonasurma, mistõttu kardetakse, et Briti mutant-koroona on riiki sisse lipsanud ja seetõttu kavandatakse riigi lukku panekut.

Saksamaal tuvastati täna viimase ööpäevaga ligi 25 000 uut nakatumist. Asjatundjad kardavad, et olemasolevatest piirangutest ei piisa, et koroona levikut ära hoida, vahendab Bild.

Saksamaa kantsler Angela Merkel tahab riigi lukku panna ehk kehtestada mega-lockdown’i, nagu sakslased seda nimetavad. Sellega seoses on kavas peatada kogu ühistransport. Naaberriigis Prantsusmaal on kavas karmid piirangud teatavaks teha täna neljapäeval.

Corona-Plan im Kanzleramt: Angela Merkel will den Mega-Lockdown!

Deutschland steht nach BILD-Informationen vor einer weiteren massiven Lockdown-Verschärfung! Kanzlerin Angela Merkel will schon bald in einer dringlich einberufenen Ministerpräsidentenkonferenz (MPK) die bestehenden Maßnahmen im ganzen Land vereinheitlichen – und sogar noch verschärfen! WAS genau verschärft werden soll, WANN Bund und Länder entscheiden wollen, WIE lange der Mega-Shutdown dauern soll, lesen Sie nur mit BILDplus!

Kommentaarid
(Külastatud 582 korda, 1 külastust täna)