KUUM: Koroona Briti mutatsioon võib olla ka tapvam, Euroopa riigid katkestavad ühendusi Suurbritanniaga

Briti peaministri Boris Johnsoni eilse teate peale, et koroonaviiruse Briti tüvi võib lisaks suuremale nakkusohtlikkusele olla ka tapvam on Euroopa riigid asunud katkestama lennuühendusi Suurbritanniaga.

Portugal katkestas Ühendkuningriigiga lennud eile reedel, Holland teeb seda täna laupäeval. Kardetakse, et Inglismaa muutub teiste riikide silmis nüüd paariaks, vahendab Daily Mail.

Boris Johnson ja asjatundjad teatasid eile, et koroona uus Briti mutatsioon võib olla varasemast 30 protsenti tapvam. Briti tüvi on jõudnud juba mitmetesse riikidesse, kaasa arvatud Soome ja Eestisse. Soome valitsuse otsus piiriületuse piirangute kohta oli eile samuti seotud hirmuga Briti tüve ees.

Ühendkuningriigiga on ühendusi piiranud mitmed Euroopa riigid.

Countries consider tougher restrictions on UK over Covid variant

EU leaders reportedly drawing-up a blueprint which could lead to UK travel ban The Netherlands is to tighten restrictions from tonight, as Portugal did yesterday Cases have today been reported in Canada, America and 16 cases in Philippines Britain faces becoming a global pariah as countries around the world consider tougher travel restrictions in a bid to keep out Britain’s ‘more deadly’ Covid strain.

Kommentaarid
(Külastatud 575 korda, 1 külastust täna)