KUUM: Holland kehtestab esimest korda komandantitunni, et koroonat tõrjuda

Holland kehtestab alates reede õhtust esmakordselt pandeemia jooksul komandansitunni. Liikumiskeeld kehtib kella 20.30-st reede õhtul kuni 4.30-ni laupäeva hommikul.

Igaöine liikumiskeeld jääb Hollandis jõusse kuni 10. veebruarini. Lisaks keelab Holland alates 23. jaanuarist lennud Suurbritanniast, Lõuna-Aafrikast ja Lõuna-Ameerikast, et ära hoida sealsete koroona mutatsioonide levikut, vahendab Daily Mail.

Hollandi peaministri Mark Rutte valitsus astus küll eelmise nädala reedel ametist tagasi, aga jätkab asjaajamisvalitsusena.

Komandanditund kehtib juba Hollandiga piirnevates riikides nagu Belgia, Prantsusmaa ja mõned Saksamaa osad. Hollandis kehtivad juba viimased 5 nädalat karmid piirangud, mis on jõus vähemalt kuni 9. veebruarini.

Netherlands to impose 8.30pm curfew nationwide from Friday

The Netherlands will impose a nationwide curfew from 8.30pm-4.30am Friday Country will also ban flights from Britain, South Africa and South America Prior to the curfew, the Netherlands had already been under strict lockdown The Netherlands will impose a nationwide curfew from 8.30pm on Friday for the first time during the coronavirus pandemic in a bid to stem the spread of the disease.

Kommentaarid
(Külastatud 312 korda, 1 külastust täna)