Kummaline lugu: Soomes kaotas erakonna peasekretär vetsupotil olles teadvuse ja kukkus näoli maha

Soomes juhtus erakordne lugu, kus valimisteks valmistuvate kristlike demokraatide erakonna peasekretär Asmo Maanselkä sai raske peatrauma, kui kukkus vetsupotilt näoli maha.

39-aastane Maanselkä oli pühapäeval omas kodus Helsingis vetsupotil olles ootamatult teadvuse kaotanud, vahendab Iltalehti.

Mees räägib, et ei tea, mis juhtus, kui ühel hetkel läks pilt eest ära. Õnneks kuulis abikaasa kolksatust. Mees ärkas selle peale, kui naine teda äratas. Pärast seda kutsuti kiirabi ja Maanselkä viidi Töölö haiglasse.

Pead uuriti, aga selgus, et murdumisi polnud. Uuriti ka aju, aga ka sealt midagi ei leitud. Samuti südamest.

Tavaliselt juhtuvad sellised asjad joobes olles, aga Maanselkä polnud alkoholi tarvitanud. Ta pole 10 kümme aastat midagi muud joonud kui armulauaveini. Lõplikku kinnitust teadvuse kaotamisele ei saadudki.

Arst oli öelnud ühe ladinakeelse nime ja lisanud, et see võib juhtuda, kui keset ööd voodist üles tõusta. Varem pole aga mehel kunagi midagi sellist juhtunud.

Mees sai juhtunust ajupõrutuse, sinise silma ja otsmiku verevalumi. Pärast uuringuid lasti mees koju ja ta peab olema nädala haiguslehel. Nüüd on ta voodis lamanud ja täitnud arsti korraldusi, ütles alates 2011. aastast erakonna peasekretäri ametit pidanud Maanselkä.

Puoluesihteeri putosi pöntöltä – taju meni, ambulanssilla sairaalaan

Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä sai rujon päävamman kotona sattuneessa onnettomuudessa. Kevään kuntavaaleja valmisteleva KD:n puoluesihteeri ja vaalipäällikkö Asmo Maanselkä, 39, menetti tajuntansa ja kaatui pöntöltä suoraan kasvoilleen wc:n kaakelilattialle. Onnettomuus sattui viime sunnuntaita vasten yöllä perheen omassa kodissa Pohjois-Helsingissä. – En tiedä, mitä tapahtui. Filmi katkesi. Naama meni kanveesiin, mutta vaimo kuuli kolauksen.

Kommentaarid
(Külastatud 2,238 korda, 1 külastust täna)