Koolikaos Inglismaal: õpetajad ei soovita mutant-koroona kartuses õpilastel kooli minna, kuigi valitsus kinnitas, et koolis ohtu pole

Inglismaal on tekkinud koolikaos, sest õpetajad soovitavad lastel mutant-koroona kartuses koju jääda, aga valitsus ajab lapsi kooli väitega, et koolis on ohutu.

Koolide juhid pole aga veendunud, et koolid on ohutud ja et õpilased ega kooli töötajad ei nakatu. Vanematel soovitatakse laps kooli saata ainult siis, kui nad tunnevad, et ohtu pole, vahendab Daily Mail.

Inglismaal kardetakse mutant-koroona levikut koolides, kuna värske info valguses on koroona uus tüvi nakkavam ja nakatuvad põhiliselt lapsed ning nooremad inimesed. Inglismaal on koroona uue tüve tõttu hakanud raskelt haigestuma ja surema alla 30-aastased patsiendid.

Headteacher in Berkshire tells parents not to send children to school

Slough head teacher Gil Denham said she can’t ‘guarantee that pupils or staff will not be exposed to the virus’ if they return and parents should only send their children in if they feel the risk is not ‘too high’.

Kommentaarid
(Külastatud 130 korda, 1 külastust täna)