Kole lugu: noor ema lämbus kodus surnuks koos väikse tütrega, kui teises korteris puhkes tulekahju

Venemaal Kasahhi piiri ääres Jekaterinburgis oli kole juhtum, kus 38-aastane Natalja Belova lämbus oma kodus surnuks koos 7-aastase tütre Veraga, kuna ühes alumises korteris puhkes tulekahju. Naine palus enne seda 12 minuti jooksul sotsiaalmeedias abi, aga keegi ei suutnud appi minna.

Natalja ja Vera olid 9-korruselise maja 9. korrusel. Põles korter 2. korrusel. Leekide ja suitsu tõttu ei pääsenud Natalja ja Vera oma kodust välja. Neile pakuti ukse kaudu väljumist, aga üks inimene oli läinud uksest välja, kukkus ja suri.

Tulekahju puhkes öösel kella 3 ajal. Suits liikus üles mööda koridori ja ventilatsiooni. Tuli liikus edasi mööda koridori. Enne, kui tuletõrjujad 48 minuti pärast appi jõudsid, olid ema ja tütar hukkunud. Surm tuvastati kell 5.05. Kokku hukkus põlengus 8 inimest, vahendab Daily Mail.

Siin on sõnumid, mis Natalja edastas enne oma surma. Neis on kirjutatud, et „lämbume”, „põleme”, „aidake”, lisaks saatis ema endast pisarais pildi enne surma:

Samal ajal oli Jekaterinburgis veel teine tulekahju, kus 10. korruselt hüppas inimene tule eest aknast alla ja suri. Selle kohta levib sotsiaalmeedias video (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav):

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,013 korda, 1 külastust täna)