Kole lugu: Hiinas leiti koroonat jäätise seest

Hiinas tuvastati kolmes kohaliku jäätise proovis koroonat. Pärast seda suunati kõik 1662 jäätisetehase töötajat karantiini ja testi tegema.

Koroonat leiti Hiina kirdeosas asuvas Tianjini piirkonnas. Arvatakse, et koroonaga on saastunud 4836 jäätisekarpi, millest 2089 on laos isoleeritud. 1812 saadeti teistesse piirkondadesse ja 935 läksid müüki, ent ainult 65 jõuti maha müüa, vahendab China Daily.

Jäätise valmistamisel kasutati Ukrainast pärit piimaopulbrit ning Uus-Meremaalt pärit vadakut. Kõigil neil, kes jäätist ostsid palutakse oma liikumist jälgida.

Kuivõrd jäätis on rasvane ja seda hoitakse külmas, võib viirus seal asjatundjate väitel kaua püsida.

COVID-tainted ice cream found in Tianjin

Share – WeChat Three samples of locally made ice cream that used milk powder from Ukraine and whey mist from New Zealand – under the Daqiaodao brand, tested positive for COVID-19 on Thursday in Tianjin. The city has launched a campaign to close down cold storage houses related to the ice cream since then.

Kommentaarid
(Külastatud 2,562 korda, 1 külastust täna)