Karm süüdistus: Soomes üritas 15-aastane tüdruk politseinikku tappa

Soomes üritas 15-aastane tüdruk tappa politseinikku ja sellega seoses on tüdruku suhtes esitatud süüdistus.

Kahtlusalune tegu pandi toime Helsingi kesklinnas 24. oktoobril eelmisel, 2020. aastal, kui politsei täitis ametiülesandeid, vahendab Iltalehti.

Tüdruku vastu on esitatud süüdistus politseiniku mõrva katses. Prokuratuur kahtlusaluse sugu ei avalikustanud, aga politsei on asja kohta varem infot andnud.

Samas asjas on esitatud süüdistused kahes vägivalla katses ja kahes seadusevastases ähvardamises,. mis pandi toime 13. novembril ajal, mil kahtlusalusel oli liikumiskeeld. Juhtumit hakatakse Helsingi kohtus arutama 18. jaanuaril.

Algul võeti kahtlusalune tüdruk vahi alla, aga ta vabastati hiljem. Politsei teatas juba oktoobrikuus, et tüdrukut kahtlustatakse politseiniku löömises puuviljanoaga. Asi juhtus ajal, kui tüdruk tahtis politsei eest põgeneda ja politseinik võttis temast kinni. Koos partneriga õnnetus politseinikul tüdruk kinni võtta. Politseinik sai juhtunu käigus vigastusi ülakehasse.

Syyte: 15-vuotias tyttö yritti surmata poliisin

Epäilty teko kohdistui virkatehtävässä olleeseen poliisiin Helsingin keskustassa 24.10. 15-vuotias teinityttö on saanut syytteen poliisimieheen kohdistuneesta murhan yrityksestä. Epäilty teko kohdistui virkatehtävässä olleeseen poliisiin Helsingin keskustassa 24.10.2020. Syyttäjälaitos ei kerro tiedotteessaan epäillyn sukupuolta, mutta poliisi on tiedottanut tapauksesta aiemmin.

Kommentaarid
(Külastatud 511 korda, 1 külastust täna)