Inglismaal on seoses koroona uue tüvega täis katastroof ja paanika, nakatumiste ja surmade arv kasvab, suri 8-aastane laps

Koroona uue tüve poolt räsitud Ühendkuningriigis tuvastati täna laupäeval 53 285 uut koroonaviirusega nakatumist, mis on eilse rekordilise 55 892 lähedal. Nädalaga on uute nakatmiste hulk kasvanud 63 protsenti.

Täna registreeriti 613 koroonasurma, mille hulgas on üks 8-aastane laps, kel olid lisaks koroonale ka muud terviseprobleemid. Laps suri 30. detsembril. Inglismaal oli koroonaga haiglas 28. detsembri seisuga 23 823 patsienti, mis on rekordiline number, vahendab Daily Mail.

Koroonaga nakatumised kasvavad vaatamata sellele, et suuremas osas Inglismaast kehtivad juba karmid piirangud. Nakatumiste arv kasvab seoses koroona uue ja nakkavama tüve levikuga.

Haiglates valitseb juba paaniline olukord, kus uusi haigeid tuleb nii palju peale, et kiirabiautod patsientidega seisavad haiglate juures järjekorras. Arstid peavad tegema raskeid valikuid, keda ravile võtta ja keda mitte.

UK announces 53,285 coronavirus cases and 613 deaths on January 1 2021

A staggering quarter of a million people have tested positive for Covid-19 in the UK since Monday this week Coronavirus second wave suspected to be being driven by super-infectious new variant of the virus Death count is down slightly from the past couple of days as bank holiday recording hiccups even out Today’s infection number is the second highest so far in the pandemic, following 55,892 yesterday Another 53,285 people in Britain have been diagnosed with Covid-19, marking four days in a row that there have been more than 50,000 positive tests announced.

Kommentaarid
(Külastatud 634 korda, 1 külastust täna)