Inglismaal on asi koroonaga päris jube: surmade arv kahekordistus nädalaga, iga päev nakatub 150 000 inimest

Vaatamata ülikarmidele piirangutele ja inimeste aheldamisele kodudesse levib mutant-koroona Inglismaal kulutulena. Iga päev on 150 000 uut nakatumist ja koroonasurmade arv mitmekordistus nädalaga.

Täna reedel tuvastati Ühendkuningriigis (Inglismaa, Šotimaa, Wales ja Põhja-Iirimaa) kokku ligi 68 000 uut koroonaga nakatumist ja registreeriti 1325 koroonasurma. Seda on enam kui läinud aastal kevadise epideemia ajal, vahendab Daily Mail.

Hinnanguliselt nakatub Ühendkuningriigis iga päev 150 000 inimest, nakatumise kordaja on 1,4. Taustaks: epideemia paisub, kui kordaja on suurem kui 1, piirangute eesmärk oli tuua kordaja alla 1, aga see pole veel õnnestunud.

Kevadise epideemia laine ajal oli kõige traagilisem päev 21. aprill, mil registreeriti 1224 koroonasurma. Tuvastatud nakatumiste arv on praegu kordades kõrgem kui kevadel. Viimased 10 päeva on iga päev tuvastatud üle 50 tuhande uue nakatumise juhtumi.

Briti terviseametnike info kohaselt on 81 protsendil uutest nakatumise juhtudest Londonis tegemist koroona muteerunud tüvega.

Inglismaal on praegu kehtestatud läbi aja kõige karmimad piirangud ja need ei lõppe tõenäoliselt enne, kui märkimisväärne kogus ohus olevatest eakatest elanikest on vaktsineeritud. See juhtub alles mitme kuu pärast kevadel.

UK Home | Daily Mail Online

MailOnline – get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from MailOnline, Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kommentaarid
(Külastatud 1,116 korda, 1 külastust täna)