Iisraelis hakati teismelisi noorukeid koroona vastu vaktsineerima

Iisraelis, kus on koroona vastu vaktsineeritud esimese süstiga juba 30 protsenti elanikest, hakati täna laupäeval, 23. jaanuaril vaktsineerima teismelisi noorukeid.

Iisraelis alustati vaktsineerimistega kuu aega tagasi ja selle ajaga on esimese süsti saanud 2,5 miljonit riigi 9 miljonist elanikust. Nüüd hakati vaktsineerima 16-18-aastaseid noorukeid, vahendab Daily Mail.

Iisraelis alustati vaktsineerimistega 20. detsembril. Vaktsineerimist alustati meedikutest ja liiguti edasi eakate inimeste ning nendega, kel on eelsoodumus raskeks haiguseks. Tänasest laupäevast hakati vaktsineerima inimesi alates 40. eluaastast.

Terviseministeeriumi info kohaselt on saanud esimese süsti 2,5 miljonit ja teise süsti 900 000 inimest. Vähemalt ühe doosi on saanud 38,8 protsenti elanikest. See on kõrgeim arv terves maailmas.

Israel begins to give Covid jabs to TEEANGERS

Over 2.5 million of Israel’s nine-million-population have had first vaccine dose The country’s campaign is currently leading the global vaccination drive Teenagers aged 16-18 are now being given the first dose, starting on Saturday Wednesday saw the country recorded its highest number of Covid-19 cases and deaths in a single day, with 10,213 cases and 101 deaths Israel began administering Covid-19 vaccines to teenagers Saturday as it pushed ahead with its inoculation drive, with 30 percent of the population now having received the first dose, health officials said.

Kommentaarid
(Külastatud 257 korda, 1 külastust täna)