Hoiatus: maski tuleb kanda ja distantsi hoida ka peale koroona vastu vaktsineerimist

Inglismaal, kus vaktsineerimisega kõige varem alustati on antud välja soovitus näomaski kanda ja teistega distantsi hoida ka peale vaktsineerimist. Seda tuleb teha, kuni suurem osa elanikkonnast on saavutanud immuunsuse koroona vastu.

Briti valitsuse teadusnõukogu SAGE hoiatuse kohaselt peavad vaktsineeritud inimesed aru saama, et nad peavad järgima samu reegleid nagu teised. SAGE hoiatab, et kui vaktsineeritud inimestel kulgeb haigus kergemal kujul, võivad nad sellegipoolest nakkust edasi levitada, vahendab Daily Mail.

Teadlaste väitel tuleb maski kanda ja distantsi hoida senikaua kuni suurem osa inimestest on saanud haiguse vastu immuunsuse. Teadlased on mures, kuna osa vaktsineeritud inimestest on muutunud hooletuks. Seetõttu on nakatumiste hulk hakanud suurenema vaatamata vaktsineerimisele.

People ‘must keep social distancing after getting Covid vaccine’

SPI-B, a sub-group of SAGE, warned some people would stop obeying rules They said it was crucial that Government told people to continue to be strict There is no proof that the vaccine will stop people from spreading the virus Trials only looked at whether the jabs could prevent severe Covid-19 People must be told to keep social distancing and wearing face coverings even after they have had a Covid vaccine, SAGE has warned.

Kommentaarid
(Külastatud 408 korda, 1 külastust täna)