Eakad soome mehed jäid saunas vahele teineteise puudutamisega, said trahvi

Soome prokuratuuri hiljuti avaldatud karistusinfo andmetel jäid 85-aastane ja 73-aastane mees Helsingis Yrjönkatu ujula aurusaunas 24. novembril vahele teineteise lubamatu puudutamisega.

Mehed olid saunas teineteist seksuaalselt rahuldanud. Tegemist oli avalikus kohas toime pandud seksuaalselt siivutu teoga, mis on Soomes kriminaalkorras karistatav, vahendab Iltalehti.

Tegu oli seksuaalselt siivutu, kuna see tekitas halvakspanu. Juhtum oli teisipäevasel päeval meeste ujumiskorra ajal. Politsei mõistis kummalegi mehele trahvi 10 päevapalga ulatuses. Vanem mees pidi maksma 240 eurot ja noorem 210 eurot. Selle sees on 40 eurot kuriteo riigilõivu.

Helsingi ujulad suleti seoses koroonaga 30. novembril.

Eläkeläismiehet harrastivat haureutta höyrysaunassa – poliisi hälytettiin paikalle

85- ja 73-vuotiaat miehet jäivät kiinni kielletystä koskettelusta. Syyttäjälaitoksen hiljattain vahvistamien rangaistusmääräysten mukaan 85- ja 73-vuotiaat miehet jäivät kiinni rysän päältä Yrjönkadun uimahallissa 24. marraskuuta. Rangaistusmääräysten teonkuvausten mukaan miehet olivat tyydyttäneet toisiaan seksuaalisesti höyrysaunassa. – Teki julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheutti pahennusta, rangaistusmääräyksissä todetaan kummankin miehen osalta.

Kommentaarid
(Külastatud 2,499 korda, 1 külastust täna)