Värske info: koroona ohtlik mutatsioon on levinud Suurbritannias igale poole, seda pole tuvastatud Põhja-Iirimaal

Koroona uus ohtlik mutatsioon on värske info kohaselt levinud ka Wales’i ja Šotimaale, seda pole tuvastatud vaid Põhja-Iirimaal.

Briti terviseametkondade info kohaselt on viirus levinud Suurbritannias ka mujale, aga väiksemas ulatuses kui Londonis ja Inglismaa kaguosas, vahendab Daily Mail.

Wales’i terviseminister Vaughan Gething ütles, et uus mutatsioon on „igal pool Wales’is”, lisades, et ministrid on saanud info, et mutatsioon on palju ohtlikum. Kogu Wales on kantud sarnaselt Londoniga 4. astme piirangute vööndisse, mis tähendab sisuliselt, et inimesed peavad istuma kodus. Piirang kehtestati üleöö.

Maailma terviseorganisatsiooni WHO andmetel on uus tüvi avastatud Taanis ja Hollandis, üks juhtum on olnud Austraalias.

Scientists race to find if new mutant strain is vulnerable to vaccine

Scientists race to find out if the new strain is vulnerable to current vaccines MoD scientists at Porton Down laboratory are looking into the new variation Dr Susan Hopkins said that the new variant of coronavirus has spread to other parts of the UK, but in smaller numbers Welsh health minister confirmed the new strain was ’in every part of Wales’ Scientists are racing to find out if the new mutant strain of Covid-19 is vulnerable to current vaccines as the virus threatens parts of the UK.

Kommentaarid
(Külastatud 557 korda, 1 külastust täna)