USA-s on linn, kus ei tunnistata mingeid piiranguid ega koroonat

USA-s Washingtoni osariigis on väike Mossyrocki linnake, kus ei tunnistata mingit koroonat ja ei järgita piiranguid. Seal on kõik ärid avatud, pubid inimesi täis, maske ei kanta ja väidetakse, et karantiinid on lollus.

Laupäeval toimus Mossyrockis „Vabaduse marss”, kus protesteeriti osariigis kehtestatud piirangute vastu, kuna piirangud lähevad vastuollu inimeste põhiseaduslike õigustega, vahendab Daily Mail.

Mossyrock on väike 800 elanikuga linnake maapiirkonnas Lewis’e maakonnas Seattle’i ja Portlandi vahel. Linnas kutsutakse üles toetama majandust ning külastama kohalikke söögikohti, mis on rahvast pilgeni täis ja keegi mingit distantsi ei hoia ega maske ei kanna.

Eelmisel kuul otsustas linn, et ei järgi osariigi kuberneri Jay Inslee kehtestatud piiranguid. Piirangute järgi ei tohi söögikohtades, baaride ja treeningsaalides kohapeal teenuseid pakkuda. Piirangud kehtivad kuni 4. jaanuarini. Ettevõtteid, mis piiranguid ei järgi võidakse trahvida tuhandete dollariteni ulatuvate summadega.

Linnapea Randall Sasser aga võttis vastu otsuse, et ärid võivad olla avatud vaatamata osariigi piirangutele. Mossyrockis ja seda ümbritsevas piirkonnas, kus elab 23 000 elanikku on kevadest tuvastatud ainult 80 koroonaga nakatumist. Linnapea rõhus omakorda sellele, et osariik ei anna adekvaatset infot kohapealsete nakatumiste kohta.

Mossyrocki linnas tegutseb ligi 30 ettevõtet ja need satuksid piirangute tõttu suurtesse raskustesse, mis omakorda pärsiks elu terves linnas.

Siin video, kus on näha vabaduse tähistamist Mossyrockis:

Kommentaarid
(Külastatud 1,962 korda, 1 külastust täna)