Stora Enso tehaseobjektidel Oulus avastati 150 koroonaga nakatumist – kust nakkus tuli, pole teada

Stora Enso Oulu tehase ehitusobjektidel tuvastati kokku 150 koroonaga nakatumist. Kõik üle 1700 töötaja testiti ära vahemikus 24-30. november.

Kokku on tehase territooriumil kaks ehitusobjekti, kus töötab üle 1800 inimese. Koroonaga nakatumisi leiti töötajate hulgast kokku 150, millest osa olid ilma igasuguste sümptomiteta, vahendab Ilta-Sanomat.

Tehase enda töötajate hulgas on olnud alla 10 nakatumise. Viimastel päevadel on uute nakatumiste arv hakanud vähenema. Käesoleva nädala lõpus testitakse uuesti kõiki töötajaid. Seda tehakse ka edaspidi vastavalt vajadusele.

Tehase territooriumil on kaks ehitusobjekti, üks tselluloosi- ja teine kartongitehase oma. Tööd tehakse väikestes gruppides ja nende omavahelist läbikäimist on piiratud. Puhkepausidel käiakse jupikaupa. Vastavalt soovitustele kasutatakse maske ning nakatumise kahtluse korral käiakse end testimas.

Nakkuse allikas pole teada. Nakatumisi on rohkem kartongitehase objektil, kus on töötanud ligi 600 inimest.

Kommentaarid
(Külastatud 225 korda, 1 külastust täna)