Soomes üritas põgenev autojuht politseinikku alla ajada

Soome idaosas Mikkelis üritas ööl vastu tänast pühapäeva politsei eest põgenenud autojuht üht politseinikku alla ajada. Õnneks politseinik raskelt viga ei saanud, juhti aga kahtlustatakse mõrvakatses.

Politsei asja kohta veel täpsemat infot ei edastanud, aga teada on, et Mikkeli kesklinnast alanud tagaajamise käigus sattus politseiniku elu ohtu. Kahtlusalune on 1986. aastal sündinud lõuna-savo mees, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt ei saanud politseinik raskelt vigastada. Tagaajamine sai alguse öösel peale kella 1. Asja uuritakse ka kui liikluse ohustamist. Mõrvakatses kahtlustatav mees on kinni peetud.

Lisaks võttis politsei kinni teise, 1973. aastal sündinud lõuna-savo mehe, keda kahtlustatakse ametiisikule  vägivaldses vastuhakus.

Mikkelin öistä takaa-ajoa tutkitaan epäiltynä murhan yrityksenä – poliisi hengenvaarassa

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisimies ei loukkaantunut tilanteessa vakavasti. Poliisi epäilee vuonna 1986 syntynyttä eteläsavolaista miestä poliisimieheen kohdistuneesta murhan yrityksestä, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi tutkii Mikkelin keskustasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä alkunsa saanutta takaa-ajoa ja pysäytystilannetta epäiltynä murhan yrityksenä, sillä teko kohdistui virkatehtävää hoitaneeseen poliisimieheen.

Kommentaarid
(Külastatud 292 korda, 1 külastust täna)