Soomes tulistas jahimees inimest

Põhja-Savos Suonenjokis oli eile laupäeval kelle 15 ajal eluohtlik juhtum, kus jahimees tulistas inimest. Politsei info kohaselt tabas lask inimest kehasse ning mees sai raskelt vigastada.

Tulistaja, kes oli samuti mees arvas, et tegemist oli metsloomaga. Kannatanu sai sündmuskohal esmaabi ja ta viidi Kuopio ülikooli haiglasse, vahendab Iltalehti.

Haav oli eluohtlik, aga mehe seisund on haiglas stabiilne. Praegu pole politsei andmetel põhjust kahtlustada, et lask inimese pihta oleks olnud tahtlik.

Käesoleval aastal on Soomes olnud juba neli rasket jahiõnnetust, millest kaks lõppesid inimese surmaga. Oktoobri keskel tulistas jahimees kogemata teist jahimeest. Mõni aeg hiljem oktoobrikuus läks jahimehel püss lahti siseruumides ja teine jahimees sai surma. Samuti oktoobrikuus hukkus rattur, kes sai pihta jahipüssi kuuliga.

Jahiõnnetusi tuleb Soomes igal aastal ette 5-20, aga igal aastal pole surmajuhtumeid. Kõrvaliste isikute hukkumised on harukordsed.

Metsästäjä ampui ihmistä Suonenjoella

Suonenjoella Pohjois-Savossa tapahtui hengenvaarallinen metsästysonnettomuus lauantaina. Metsästäjä ampui miestä eilen lauantaina iltapäivällä kello kolmen aikaan metsässä Suonenjoella. Asiasta tiedottaa poliisi. Poliisin mukaan kiväärillä ammuttu laukaus osui uhria keskivartaloon ja mies loukkaantui vakavasti. Ampuja, joka oli niin ikään mies, oli luullut ihmistä riistaeläimeksi. Uhri sai paikalla ensiapua ja hänet siirrettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Kommentaarid
(Külastatud 2,600 korda, 1 külastust täna)