Soome koristaja kurdab, et inimesed süüdistavad teda koroona levikus

Koroonaviirus on suurendanud inimeste agressiivsust koristajate suhtes, räägib Soomes koristajana töötav Paula.

Paula räägib, kuidas kuuleb töö juures üha enam sõimu, kui varem on tema tööga rahul oldud. Paljudes kohtades on koroona ajal koristamist ja desinfitseerimist suurendatud, aga tiheda graafiku tõttu pole seda võimalik alati teha, vahendab MTV.

Koristaja on püüdnud väita, et teeb seda, mida ülemus käsib, aga seda ei suudeta mõista ja süüdistatakse koristajat. Inimesed on süüdistanud koristajat ka selles, et on nakatunud koroonaga, kuna ruume pole piisavalt hästi koristatud ja desinfitseeritud.

Naine saab aru, et inimesed on koroona pärast hirmul, aga ei saada aru sellest, et oma tundeid elatakse välja koristaja peal. Koristajal on halb tunne, kui inimesed sõimavad. Paula ise koroonat ei karda ja on rahul sellega, et väikse sissetulekuga üksikvanemana on saanud teha tööd, kuigi tema valdkonnas pole kaugtöö võimalik.

Koristaja räägib, et inimesed peaks aru saama sellest, et ta teeb vaid oma tööd ja tema ei otsusta, kui kaua ühte või teist kohta koristatakse.

Kommentaarid
(Külastatud 613 korda, 1 külastust täna)