Raske juhtum: Koroonast vaevatud ema sünnitas surivoodil lapse

Koroonast vaevatud 36-aastane ema sünnitas surivoodil poja, olles samal ajal hingamisaparaadi all. Ema Svetlana Sorotšinskaja jõudis enne surma sünnitada lapse Venemaal Peterburis.

Ema jõudis panna lapsele nimeks Kirei ja suri ise mõned tunnid hiljem. Viiruse tagajärjel surid ka naise ema ja isa, vahendab Daily Mail.

Venemaal kasvab kiiresti koroonaga nakatumine, eile esmaspäeval registreeriti 510 koroonasurma. Pere ainus ellujäänu on vastsündinud laps.

Svetlana sai arvatavalt nakkuse, kui külastas haiglas pärast südameoperatsiooni oma isa Kireid. Isa suri 5. novembril, 8 päeva pärast haiglast väljasaamist.

Kui lapseootel naine nakatus, siis olid arstid andnud talle mingit pulbrit köha vastu. Naine läks algul sünnitusmajja sünnitama, aga kui tal tuvastati koroona, siis viidi ta üle juhtivasse nakkushaiguste kliinikusse.

Kolm päeva hiljem sünnitas naine poja, kes oli kuus nädalat enneaegne. Mõned tunnid peale lapse surma naine suri.

Naise ema Vera oli samuti haigestunud, aga kui ta läks haiglasse, siis polnud seal vabu kohti. Emale öeldi, et ta võib haigla koridori maha visata, kui tahab. 62-aastasel emal oli 60 protsenti kopsudest kahjustatud, ta suri 12. novembril.

Kolm surma on põhjustanud poja Kirei osas hooldusvaidluse. Svetlana oli lahutatud ja keeldus avaldamast lapse isa nime. Haiglas olev vastsündinud poeg on nüüd pere ainus pärija, perel oli kaks hinnalist korterit Peterburis.

Üks mees, keda teatakse nime järgi M on väitnud, et on lapse isa ning ta teeb DNA testi. Svetlana oli enne surma öelnud, et M pole lapse isa ning last tahab enda juurde ka Svetlana nõbu Larissa Katšajeva.

Täna teisipäeval tuvastati Venemaal kokku 26 338 koroonaga nakatumist, millest 6511 olid Moskvas ja 3691 Peterburis. Venemaal registreeriti täna ametlikult 368 koroonasurma.

Coronavirus-stricken mother gives birth to baby son on her death bed

Svetlana Sorochinskaya, 36, gave birth while on a ventilator in St Petersburg She died hours later from the virus after naming her son Kirey The virus also killed her mother and her father Russia coronavirus cases are surging and it recorded 510 deaths yesterday A newborn baby is the sole survivor of a family that were killed by Covid-19 in Russia.

Kommentaarid
(Külastatud 6,102 korda, 1 külastust täna)