Paljud Helsingi inimesed jäid jõulude ajal ilma kalata, müüja vabandab

Paljud Helsingi inimesed jäid sel aastal jõulude ajal ilma kalata, vähemasti need, kes olid lootnud Tukkutori kalapoe peale.

Jõuluõhtuks tellitud kala jäi lihtsalt tulemata. Kliendid kurtsid muret sotsiaalmeedias. Inimesed olid maksnud raha ära, aga kala ei saanud, vahendab Iltalehti.

Üks 270 euro eest kala tellinud inimene kurtis, et mitte midagi ei tulnud. Kalapood pole vastanud ei telefonile ega e-postile.

Tukkutori Kala Oy juht ei vastanud ka ajakirjaniku küsimustele. Selle asemel avaldas pood täna, 26. detsembril sotsiaalmeedias vabanduse. Kala lubatakse inimestele kohale toimetada ja protsess on käimas.

Inimesed olid tellinud kala koju, et vältida asjatut tungemist poodides. Kala jäi aga tulemata. Ka need, kes tellisid kala 22. ja 23. detsembriks poodi, pidi seda tunde ootama, kuna kala polnud valmis pakitud. Inimesed kurtsid, et ka poes jäi osa tooteid saamata.

Kalakaupan joulu täydellinen fiasko – satojen eurojen kalatilaukset jäivät saamatta: Yritys pahoittelee

Yritys lupaa hyvittää asiakkailleen saamatta jääneet kalat. Monen pääkaupunkiseudun asukkaan joulupöydästä puuttui tänä vuonna kala, ainakin jos oli asioinut Tukkutorin Kalassa Helsingissä. Jouluaaton aattona ja jouluaattona perille toimitettavaksi tilatut joulukalat jäivät monella Tukkutorin Kalan asiakkaalla kokonaan saapumatta. Asiakkaat kertoivat tästä yrityksen Facebook-sivuilla.

Kommentaarid
(Külastatud 1,076 korda, 1 külastust täna)