Õnnetu lugu: Mees lõikas vanglas oma peenise ära pärast seda, kui naine ei soovinud temaga kohtuda

Hispaanias lõikas vang omal peenise ära pärast seda, kui naine keeldus temaga kohtumisest. Mees leiti jõululaupäeva õhtul oma kongist Cadizis.

Pole teada, kas arstidel õnnestus elund tagasi õmmelda. Mehe elu päästsid vanglatöötajad, kes ta kongist leidsid, vahendab Daily Mail.

Kohaliku meedia info kohaselt olid mehel psüühilised probleemid. Viimati oli Hispaanias sarnane juhtum septembris, aga siis sõi ligi 30-aastane vang ära oma kõrvad. Lugu juhtus Hispaania lääneosas Badajozis 26. septembril, kui mees oli endavalmistatud noaga kõrvad ära lõiganud ja need alla neelanud.

Prisoner cut off his penis after his wife didn’t want conjugal visit

An inmate in Spain cut off his penis after his wife refused a conjugal prison visit The prisoner was found bleeding to death in his cell near Cadiz on Christmas Eve It is not clear if medics were able to reattach the sex organ after self-mutilation A prisoner cut off his penis in his cell after being told his wife didn’t want to see him in a conjugal visit.

Kommentaarid
(Külastatud 2,392 korda, 1 külastust täna)