Lapsed ei tee nahavärvil vahet: mustad jõuluvanad on hinnas

USA-s on üha enam hinnas musta nahavärviga jõuluvanad, sest lapsed ei tee värvil vahet. Mustanahaline jõuluvana Santa Dee ütles CNN-ile, et lapsed näevad ainult punast värvi riietust, nahavärv pole oluline.

Jõuluvana räägib, et oli kaubanduskeskuses, kus hommikupoolikul oli olnud valge nahavärviga jõuluvana. Ema oli lastega käinud hommikul ja tuli pärast tagasi. Kui ema nägi musta nahavärviga jõuluvana, siis ütles ta, et see pole õige jõuluvana. Lapsed aga ütlesid, et ei, see on jõuluvana.

„Lapsed ei näe värvi, nad näevad paksu meest punases riietuses, kes toob kinke,” ütles Santa Dee.

Real-black-santa-dee-christmas-lemon-intv-nr cnn

CNN’s Don Lemon speaks to Santa Dee AKA “The Real Black Santa” about how he got started and why he wants to be Santa for all kids.

 

Kommentaarid
(Külastatud 235 korda, 1 külastust täna)