KUUM: USA president Trump pidas olulise kõne, keeldub alla andmast, võimalik on sõjaseisukorra kehtestamine

Kuigi USA meedia püüab jätta muljet, et Donald Trump on alla andmas, kinnitas Trump veelkord kõnes, et tal pole kavatsust seda teha ja valimispettusega leppida. Trumpi endine julgeolekunõunik Michael Flynn soovitab koguni kehtestada sõjaseisukorra ning lasta sõjaväelastel läbi viia uued ausad valimised.

President esines sotsiaalmeedias pika, ligi 46-minutilise kõnega, mille kohta märkis kohe algul, et see on arvatavasti tema kõige olulisem kõne. Oma kõnes kinnitab ta, et valimised olid võltsitud. Ta märkis, et tema vastased teadsid juba enne valimisi, mis on tulemus.

Trumpi väitel kasutasid demokraadid koroonakriisi ära selleks, et viia läbi ulatuslik kirja teel hääletamine. Need hääled arvestati pettusega Joe Bideni omadeks.

Valimised olid võltsitud, kõik teavad seda, märkis Trump ja lisas, et selle kohta on palju tõendeid. Trump lisas, et kõik seaduslikud hääled tuleb arvesse võtta ja ebaseaduslikud mängust välja jätta. Kui me ei juuri välja valimispettust, siis meil pole enam riiki, ütles Trump lõpetuseks.

Kommentaarid
(Külastatud 2,599 korda, 1 külastust täna)