KUUM: Stockholmi haigla lõpetab laste opereerimise, kuna koroonapatsiente on liiga palju

Stockholmi Karolinska ülikooli haigla on otsustanud lõpetada kõik vähem pakilised operatsioonid lastel, et personali saaks kasutada koroonapatsientide ravimiseks.

Kokku 120 Karolinska haigla juures tegutseva Astrid Lindgreni lastehaigla töötajat suunatakse haigla sees teisele tööle, vahendab Dagens Nyheter.

Karolinska haigla Huddinge üksuse juurde luuakse uus koroonahaigete osakond. Stockholmis on meditsiinisüsteem seoses koroona ulatusliku levikuga jõudnud kriisi. Intensiivravi kohad on pea kõik hõivatud. Suurema ravivajaduse jaoks puudub vajalik personal.

Karolinska ställer in barnoperationer när personal flyttas – DN.SE

Under veckan stod det klart att intensivvården i Region Stockholm slog i kapacitetstaket med en beläggning på 99 procent. Hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson uppger att han under fredagen haft ett möte med de stora privata vårdgivarna i regionen, för att få dem att friviligt frigöra personal.

Kommentaarid
(Külastatud 321 korda, 1 külastust täna)