KUUM: Koroonaviirus on jälle muteerunud ja uus tüvi väidetakse olevat senisest vähem tappev

Koroonaviirus on jälle muteerunud ja teadlaste väitel on uus tüvi vähem tappev kui eelmised, mis Euroopas ringlesid.

Uus tüvi on avastatud Inglismaal, Taanis ja Austraalias ning väidetavalt on see vähem tappev kui eelmised, mis Euroopas ja mujal maailmas ringlesid, vahendab Daily Mail.

Kuigi poliitikud uut ja kergemini nakkavat tüve kardavad, siis väidavad teadlased, et hirmudel pole alust, kuna uus tüvi on vähem tappev. Teadlaste väitel pole alust karta, et vaktsiinid uue tüve vastu ei kaitse ja et uus tüvi muudab inimesed haigemaks.

Koroona on muteerunud juba ligi 1000 korda ja uued tüved väidetakse olevat vähem tapvad. Teadlaste väitel on selline muteerumine täiesti tavaline ning tavaliselt muutuvad viirused muteerumise käigus vähem ohtlikuks.

What’s the TRUTH about England’s new strain of coronavirus?

Coronavirus strain has been mostly confined to England, test records show Thousands have emerged over the course of the year and changes are common Fact that mutation is on the spike protein may affect the behaviour of the virus But experts say no reason to think it is more deadly or likely to evade a vaccine The new strain of coronavirus revealed by Matt Hancock yesterday was first found in England in September, according to lab records, and could turn out to be less deadly than earlier versions of the virus.

Kommentaarid
(Külastatud 3,076 korda, 1 külastust täna)